Долучитися Підтримати

Підставки для телефонів з переробленого пластику – це не лише зручний аксесуар, а й елемент турботи про довкілля. Наша майстерня PlasticOn у Запоріжжі створює стильні та функціональні підставки для телефонів і планшетів із переробленого пластику, зменшуючи кількість відходів, що утворюється у місті. 

Відео з підставкою з переробленого пластику

КУПИТИ

Характеристики:

Матеріал - перероблений HDPE (кришечки, банки з побутової хімії)

Піддається повторній переробці

📏Довжина - 100 мм

📏Ширина - 40 мм

💚Кольори в наявності - у закріплених історіях в нашому інстаграм-магазині https://www.instagram.com/plasticon_shop. Індивідуальне замовлення кольору від 8 штук

🤝Частину виручених коштів буде направлено на допомогу ЗСУ

🌎Міжнародна доставка

Сім підставок для телефону з переробленого пластику

Кожна підставка має унікальний дизайн, адже візерунок пластикового листа, з якого будуть створені майбутні підставки, створюється вручну: подрібнений вторинний пластик засипається у металеву форму, а потім під дією вискоих температур та тиску перетворюється на монолітний лист.

Яскрава підставка для планшету з переробленого пластику

Перевагою виробів з переробленого пластику є їхня міцність, адже матеріал проходить ретельну обробку, що гарантує довгий термін служби. Завдяки стійкій конструкції, підставки витримують вагу більшості моделей телефонів і планшетів. Наші підставки дозволяють комфортно користуватися гаджетами під час роботи, перегляду відео чи відеодзвінків.

Три підставки для телефону з переробленого пластику

Екологічність продукту в поєднанні з його естетикою робить підставки від PlasticOn чудовим вибором для тих, хто прагне купити оригінальний подарунок та внести свій вклад у збереження довкілля. 

Підставка для телефону з переробленого пластику у жовтому кольорі

Тож, 11 якщо ви шукаєте стильний, надійний та екологічний аксесуар для свого гаджета або на подарунок, підставка з переробленого пластику від PlasticOn – це саме те, що вам потрібно. Придбайте її сьогодні та підтримайте свідоме споживання!

💸Вартість - 300 грн/шт

КУПИТИ

*Світлини та відео від https://www.polosatiykot.com/